InTelliFloor - Intelligent flooring solution, in every aspect!

Gepolijst beton is onze business. Het is onze specialiteit en onze passie. En dat zie je er aan! Eén blik en je weet het; InTelliFloor van ConcreteMasters is iets speciaals. Het is een nieuw alternatief in bevloering dat een brede residentiële, commerciële, industriële en zelfs institutionele toepassing heeft. Onze opdrachtgevers vinden het altijd weer opnieuw verrassend hoe het gepolijst beton extra stijl en functionaliteit verleent aan het gebouw. Diamant gepolijst beton brengt glans, leven en 'voorkomen' zoals bij natuursteen gelijk marmer, graniet of terrazzo, zonder ook maar iets op te offeren van de originele sterkte, duurzaamheid of samenstelling. Denk maar eens aan de mogelijkheden!

Het InTelliFLoor proces verhardt de vloer, reduceert de oppervlakteporositeit en houdt vervuilende stoffen tegen. Het is vrij eenvoudig toe te passen zonder een hele lijst voorwaarden, laat zich makkelijk onderhouden en is zeer economisch. Gepolijst beton zal de lichtopbrengst in de ruimte verhogen en tevens de slipweerstand.

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kijk maar eens rond in onze showroom, deze ligt over heel de Benelux verspreid, betreffende het potentieel voor uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

| En zij kunnen het weten Dhr. André Chys | Betonveredeling: Pfiser te Puurs | Getuigenis ...Wat beton ooit was, het is niet meer!

De Feiten

Levenscyclus

De gemiddelde InTelliFLoor vloer dient enkel in laatste stap herpolijst eens om de vijf tot 10 jaar. Dit in tegenstelling tot vele epoxy en andere gecoate vloeren die bovendien al snel beschadigingen en ruwe vlekken vertonen. Gepolijst beton is er voor jaren en het behoudt zijn look. Een simpele herpolijsting brengt eveneens geen afval met zich mee.

Minder en makkelijker onderhoud

Time is money! En des te minder je aan schoonmaak moet besteden voor het onderhoud van je vloeren, des te lager zullen je overhead kosten zijn. InTelliFLoor is een mogelijkheid om kosten te besparen die geassocieerd zijn met onderhoud en overhead. Door het oppervlak te nivelleren en het profiel uit te vloer te slijpen zijn er eveneens minder onderhoudsprodukten benodigd in de schoonmaak. Op de lange termijn zijn niet-poreuze vloeren met een hoge anti-slipcoëffient een uitstekende keuze voor eender welk groot vloeroppervlak, belast met een hoge trafiek of niet.

Milieubewust (ver)bouwen

InTelliFLoor scoort hoog wanneer het over energie en milieu gaat. Er worden in dit systeem geen vervuilende kunststoffen verwerkt, die na verloop van tijd weer moeten vernieuwd worden. De lichtopbrengst in de ruimte wordt aanzienlijk verhoogd. Men kan argumenteren om hier en daar een lampje minder te laten branden. InTelliFLoor helpt in het beheersen van de 'kwaliteit van de binnenlucht' (indoor air quality)

Verhoging van lichtopbrengst uit dezelfde lampen

Wist U dat gepolijst beton de lichtreflectie in de ruimte tot wel 100% kan verhogen, en zodus ook de opbrengst van dezelfde lampen aanzienlijk verhoogt. Dat betekent Dat betekent een betere zichtbaarheid, minder plafondverlichting, een hogere veiligheidsfactor en een glans sine qua non. Natuurlijk is het niveau van glans en het bijhorend reflecterend karakter iets dat we samen overleggen. Meerdere van onze klanten hebben hun verlichting na installatie van InTelliFLoor tot de helft kunnen herleiden.

Slip Coëfficient

ConcreteMasters heiligt de stelling dat vloersystemen een veilig beloopbaar oppervlak moeten garanderen, of ze droog of nat zijn. Veiligheidsdeskundigen refereren daarom naar de Coëfficient van wrijving als het getal dat de graad van glij-weerstand uitdrukt. Een oppervlak wordt minder 'glad' als deze coëfficient stijgt. Bij gebrek aan Europese controleerbare normen refereren wij naar de Amerikaanse "Static Coefficient of Friction" (SCOF). ConcreteMasters kan U deze testen en ook volgens deze normering rapporteren. Binnen deze normering wordt een getal van 0.50 SCOF of hoger aangegeven voor vlakke horizontale oppervlakken. Onze ervaring leert dat InTelliFLoor een waarde genereert hoger dan 0.50 SCOF en daardoor ook een garantie is voor een veilig vloersysteem.

Esthetiek

InTelliFLoor is glanzend, mooi en minimalistisch. Het is ook functioneel. Het design wordt gevonden in de fijne blootstelling en polijsting van de kwarts, cement en steentjes van het beton. Het beton kan in verschillende glansafwerkingen gepolijst worden en kan ook gekleurd worden indien gewenst. Het heeft een dure look, is elegant en neigt naar een mooie natuursteen.


| Waarom nog langer twijfelen? | Informeer U verder... |