PentraGuard

PentraGuard® (HP) is een “Micro Film Vormend Hybride Inorganisch / Organisch Nano Lithium™, een oppervlakte behandeling die betonvloeren verhardt en beschermt. Het resultaat is een zeer hard oppervlak dat stofwerend, chemisch resistent en waterdicht is. Voor veeleisend commerciële, industriële maar ook particuliere installatie.

PentraGuard® (HP) is het optimale ongekleurde glanzende coating systeem ontwikkeld voor omgevingen die het meest van een vloer vereisen. Of uw oppervlak nu aan aanzienlijk voetverkeer, grote en zware machines, hoge slijtage, of chemicaliën blootgesteld wordt, onze unieke, alom aanwendbare behandeling biedt U; hoge duurzaamheid en aanhechting; UV-straling resistent, verhoogde slijtweerstand, bescherming tegen chemische stoffen en hoge belasting.

De industriële leest waarop PentraGuard geschoeid is, brengt snelle curing, een aantrekkelijke kleur-verdiepende glanzende finish en eenvoudige toepasbaarheid in een kort tijdsbestek. Deze unieke behandeling bevat zeer weinig vluchtige stoffen, is milieuvriendelijk en heeft een zeer lichte polymeer/ammoniageur bij toepassing. De perfecte oplossing en bescherming voor woonbeton/glansbeton toepassingen, showrooms, zowel lichte tot zwaar industriële productie-omgevingen, magazijnen en voedsel en pharmaceutische industrie.

PentraGuard maakt beton hard, vlekwerend, gemakkelijk in onderhoud, licht reflecterend (op fijne afwerkingen). PentraGuard verandert de coëfficient van wrijving nauwelijks, en blijft dus anti-slip.

| En zij kunnen het weten Dhr. André Chys | Betonveredeling: Pfiser te Puurs | Getuigenis ...Unieke chemie

De unieke reactieve Nano-Lithium chemie van PentraGuard vormt een onoplosbare en permanente verbinding met betonopopervlakken, snel curend (handdroog in 30 – 60 minuten) in een micro-film (2-3 mil) zowel in als op het oppervlak. PentraGuard 's adhesieve eigenschappen zorgen ervoor dat het oppervlak niet afschilfert of loslaat. De geavanceerde Nano Lithium technologie absorbeert geen water of beïnvloedt de alcaliteit niet na volledige curing. Met een lagere viscositeit dan de gekende behandelingen met een wax, polymeer, epoxy of polyurethaan voorziet PentraGuard een superieure bescherming in de capillaire kanaaltjes van het beton hetgeen resulteert in een meer consistente en uniforme curing.

Eens dat PentraGuard ingedrongen is in het oppervlak van het beton, ondergaat het een serie van chemische reacties die resulteren in een totale kruiskoppeling van de chemie in het fijnmazig netwerk van beton. Deze micro-film behandeling biedt grotere vlekken bescherming, slijtweerstand, kracht en duurzaamheid dan traditionele coatings, sealers en verdichters. PentraGuard is een klasse apart. Met een beredeneerd onderhoud, behouden de behandelde oppervlakken zelfs hun glans afgezet tegen het intensief voetverkeer en zwaar belastende transportactiviteiten. Vloeren blijven langer schoon en kosten minder om te onderhouden.