Bescherming

Verharden, impregneren , verglazen van vloeren ? Bescherm uw vloer met Masterss

Met meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen, renoveren en onderhouden van alle soorten beton- en natuursteenvloeren weten we één ding zeker ! Een goede en vooral juiste bescherming van uw vloer is cruciaal voor een lange levensduur en blijvend mooi resultaat.

Wellicht is de vloer het meest intensief gebruikte onderdeel van uw woning of bedrijfsruimte . Het gebrek aan de juiste bescherming kan dan ook snel zorgen voor krassen en vlekken, verlies aan glans of kleur maar ook barsten en scheuren. Deze problemen kunnen uiteraard vermeden worden met correcte onderhoudstechnieken in combinatie met de juiste sealer/impregnatie .

Uiteraard is de gebruikte toepassing sterk afhankelijk van de situatie. Een vloer in een particuliere woning zal om een andere bescherming vragen dan een vloer in een bedrijfsruimte.

Medische- en voedingsindustrieën hebben anti-septische prioriteiten, productie en logistieke bedrijven hebben belangen bij een grote slijtweerstand vanwege de hoge belasting. Maar iedereen heeft baat bij het tegengaan van stof, vlekken en versnelde slijtage!

Bent u op zoek naar een specialist in het beschermen van uw vloer ? Zowel bedrijven als particulieren doen beroep op onze expertise.

 

Behandelingen ter bescherming van uw vloer

impregneren-nieuwe-beton-intelliseal-mx.jpg

Impregneren

Bij Masterss is men bereid zijn werk te verdedigen...

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81