Coating

Waarom coaten?

Vuil, vocht en vlekken op de vloer. Moeilijk te reinigen vloeren in slachthuizen, fabriekshallen of gewoon thuis. De hoogst haalbare HACCP norm of de hoogst hygiënische eisen aan de vloer, met een goede coating is dit haalbaar. Indien de chemische belasting het gebruik van een epoxy, polyurethaan, polyurea coating noodzakelijk maakt, ga je beter niet twijfelen.

Verschillende coatings 

Voor iedere vloer een eigen oplossing. Iedere vloer is verschillend, dit geldt ook voor de vele coatings die verkrijgbaar zijn in de wereld van het professioneel coaten. Coatings speciaal voor beton, 1 of 2 componenten coatings op terrazzo of een glanzende coating op natuursteen. Dit zijn maar enkele voorbeelden, de uitkomsten zijn dan ook voor iedere vloer weer anders. Komt u er nu al niet meer uit, geen probleem ! Wij helpen u graag verder, niet noodzakelijk om de plaatsing zelf uit te voeren maar om minstens U naar een best mogelijke partner te begeleiden en te verzekeren van de juiste ondergrondvoorbereiding.

 
Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81