Cement Topping

De tijd is aangebroken voor elegante, intelligente en vooral dunnere vloerafwerkingen zoals cementgebonden toppings. Deze cementgebonden oerlagingen voor vloeren zullen mee de toekomst bepalen. Er is namelijk niet altijd voldoende vloerdikte mogelijk om een nieuwe betonvloer te plaatsen. In een dunne overlaging met de "look and feel" van een betonvloer lukt het dan wel.

De oplossingen gaan van enkele mm. tot wel 20 mm. De verschillende systemen kennen GEEN krimp en kunnen in de overweging net het pleit winnen van concurrende oplossingen vanwege het vermogen om barsten in de ondervloer probleemloos te bedekken.

Masterss zet in op de gesilicatiseerde systemen, deze zijn dan ook niet meer te vergelijken met de traditionele egalines of gewone cementgebonden gietvloeren.
 

Unieke mogelijkheden vanwege uitzonderlijke producteigenschappen.

Enkele sfeerbeelden

Het stappenplan in een nieuwe overlaging

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81