Licht verregend beton oppervlak upgraden naar InTelliFloor

Beton

Een internationaal bekend kledingmerk opende in Hoofddorp een kleding distributie punt inclusief fotostudio en Sale locatie. De toekomstige gebruikers hadden al de nodige ervaring met conventioneel behandelde betonvloeren en wilden hiervoor een alternatief. De vraag was simpel: maak deze betonvloeren representatief, slijtvast en stofvrij.

 

Oplossing:

De vloeren werden geschuurd, geïmpregneerd en gepolijst volgens het InTelliSeal concept. De betonvloeren werden diamant geschuurd en gepolijst en werden verhard en slijtvast gemaakt met een op mineralen gebaseerde impregneer (InTelliSeal). Hiermee wordt ook het verstoffen van de beton tegen gegaan. Vooral dit aspect is erg belangrijk in een ruimte waar nieuwe kleding wordt uitgehangen en omgepakt.chemisch geïmpregneerd met InTelliSeal.

De beste referentie:

Een aantal jaren na de behandeling van de eerste 2000 m2 werd het bedrijf uitgebreid en werd ons verzocht om de volgende 1100 m2 betonvloer op dezelfde manier te beschermen.

Een betere reclame bestaat eenvoudig niet!!!

Afbeeldingen

Verregende betonvloer naar InTelliFloor
Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81