Optimaliseren kleur

Voor decoratieve aannemers, architecten of gewoon hij/zij die beton als het canvas wil gebruiken voor zijn eigen creatie zijn speciaal geformuleerde kleurstoffen perfecte instrumenten. Met de juiste voorbereiding zijn zowel tintwijzigingen, plaatselijke kleurcorrecties als volledige kleurtransformaties perfect mogelijk.

Voor vlekken, plekken, strepen in gekleurde oppervlakken kan op deze wijze dikwijls een bevredigende oplossing geboden worden.

[InTelliSeal (Solid) Colorstain]

Dit speciaal geproduceerde, aangepaste polymeer op basis van water is een kwaliteitsvolle betonkleuring die oud beton een nieuwe look geeft.  Onze InTelliSeal (Solid) ColorStain is GEEN verf. Het dringt door in poreus beton en vormt een ondoorzichtige (vaste), ademende finish die niet meer behandeld hoeft te worden met een sealer.

Dit kleurmiddel kan worden gebruikt om oude gekleurde oppervlakken te renoveren of oud, versleten beton een tweede leven te geven door verkleuringen of vlekken volledig te bedekken. Het kan worden gebruikt op horizontale en verticale betonoppervlakken, betonblokken, vloertegels, gestempeld beton, blootgelegde kiezel en vele andere cementachtige (stampcrete) oppervlakken. Het kan ook worden gebruikt met zandstraalsjablonen. Het is perfect geschikt voor gebruik op micro-toppings en deklagen.

Met meerdere kleuren om uit te kiezen, kan ons product uw woning dat prachtige uitzicht geven met een aangepaste look die u met geen enkel ander product kunt verwezenlijken. 

Beton is niet goedkoop, maar het kan een goede investering zijn omdat het zo lang meegaat. Het geeft in elk geval extra waarde aan een woning en eigendom. Het levert handige oppervlakken voor patio's, voetpaden, opritten, vloeren rond zwembaden en nog veel meer. U kunt ervoor zorgen dat beton langer meegaat door het regelmatig te reinigen en te onderhouden, maar de meeste huiseigenaars vergeten dit wel eens.

Na verloop van tijd wordt beton geplaagd door vuil, mos, roest en andere natuurlijke vervuilers. Bij Masterss hebben we dankzij vele jaren ervaring de nodige vaardigheden ontwikkeld om betonoppervlakken doeltreffend te reinigen en te renoveren. Met onze betonreinigers en kleurmiddelen maken we korte metten met ongewenste vlekken op uw cementoppervlakken en geniet u van beton dat er als nieuw uitziet dankzij onze verjongingsproducten.

Beton dat door Masterss is behandeld, ziet er vaak beter uit dan pas gegoten beton. U kunt zelfs de kleur veranderen! Een licht betonoppervlak maakt een volledig gebouw aantrekkelijker en geeft het een nieuwe look.

WELKE PRODUCTEN KLEUREN/RENOVEREN WE?

  • Onbehandeld beton
  • Geborsteld Beton 
  • Beton afgewerkt met een vlindermachine
  • Voorgegoten beton dat zijn originele kleur heeft verloren. U zult versteld staan van het resultaat.

De behandeling van oppervlakken is onze specialiteit, net als de voorbereiding en afwerking. Wij bieden u de beste oplossing voor uw probleem!

Voorbeelden van herkleuring van betonoppervlakken

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81