Straalbanen-vrij kogelstralen

Ten gevolge van de normale werking van de kogelstraalmachine, zal het kogelstralen zelf zichtbare OVERLAPPINGEN opleveren die een uitzicht van baanvorming, diepere strepen of  zogenaamde 'tram-lines' geven. Zelfs na overlaging zijn deze dikwijls nog overduidelijk in de eindafwerking van het vloeroppervlak zichtbaar. In ondergrondse parkeergarages zijn deze zorgelijke straalbanen maar al te dikwijls zelfs niet enkel een esthetisch probleem.

Dit effect kan enigszins geminimaliseerd worden via ervaring en kunde van de operator ofwel vermeden via speciale apparatuur. Onze opzitmachine met speciale straalkop heeft dit nadeel helemaal niet waardoor er met zeer dunne afwerkingen een mooi resultaat mogelijk is! Deze machine kan zowel op diesel als op 63A stroom werken waardoor ook uitlaatgassen geen probleem zijn. In deze mobiele unit zit naast de straalmotor ook de stofafzuiging geïntegreerd.

Ook het stralen van grote oppervlakken met anti-slip effect wordt hierdoor uitermate interessant. U bent immers verlost van de lelijke sporen die het traditionele kogelstralen oplevert.

  • Parkings met gladheidsproblemen kunnen op deze wijze gelijk behandeld worden zonder dat de esthetiek van het betonoppervlak er geheel onder lijden gaat.
  • Zones met een esthetisch belangrijke functie: pleinen, wandelpaden, fietszones, ...
  • Rij-zones in fabriekshallen, parkeerkelders, ...

Voorbeelden van werk in uitvoering

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81