1 cm high-performance concrete

1 cm high-performance concrete
 

Deze toepassing blinkt uit door de combinatie van deze 4 kenmerken:

  • Geen krimp of inkrimping
  • Extreem hoge druksterkte C 60- 100 N/mm2
  • Extreem hoge buigsterkte F 16 - 20 +
  • Hoge slijtvastheid 

Een van de grootste voordelen van dit product is dat deze unieke technische eigenschappen kunnen worden bereikt in een 10 mm dikke toepassing.

Architectonisch Beton
Het geeft bijna oneindige ontwerpmogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het is mogelijk om voegloze en scheurvrije vloeren te maken in zeer grote ruimtes en u kunt met het gehele RAL-kleurengamma in het cementmengsel werken en spelen met de grootte en de hoeveelheden van de aggregaten. Logo's en inserts kunnen in de vloer worden aangebracht en al deze opties kunnen worden gecombineerd.

Industriële toepassingen
Door de technische prestaties kan dit gebruikt worden in zware industriële toepassingen en met de toevoeging van speciale harde aggregaten is het bestand tegen zwaar vrachtwagenverkeer, gordelvoertuigen, AGV's (automatisch geleide voertuigen) enz.

Gevlinderde versie
Er kan eveneens geopteerd worden voor de versie die na plaatsing gevlinderd wordt ipv. geschuurd en gepolijst. 
De gevlinderde finish in 10 mm dikte is na het vlinderen niet te onderscheiden van monolithisch gevlinderd beton.

Voorbeelden van voorbereiding, plaatsing en resultaten

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81