Plaatsing

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer met een gevlamde betonlook op basis van speciaal cement en toeslagstoffen. Dit type vloer is verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL-kleuren. Daardoor heeft iedere cementgebonden gietvloer dan ook een unieke uitstraling.

In tegenstelling tot beton is een cementgebonden gietvloer slechts enkele millimeters dik: ideaal voor mensen die de moderne en industriële uitstraling van beton willen, maar niet de vereiste 10 cm hoogte hebben om ook effectief beton te leggen.

Masterss verleent toegang tot het netwerk met de meest hoogwaardige cementsamenstellingen en toevoegingen. U als klant kan hiervan exclusief de voordelen genieten.

 

Zijn we tevreden van de plaatsing zelf dan wordt na voldoende uitharding de afwerking ingepland. Deze zal meestal bestaan uit het verfijnen van het oppervlak.

Voorbeelden

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81