Onderhoudscontract

Niet elke natuursteen kan van alle mogelijke afwerkingen worden voorzien. Soms is het gewoon niet mooi, is het effect niet blijvend of is een bepaalde afwerking moeilijk leverbaar. Verder moet de afwerking van het oppervlak worden afgestemd op de toepassing, de gebruiksintensiteit, de vuilbelasting en het onderhoud. Laat u daarom bij het maken van uw keuze adviseren door Masterss.

Naast het uitbesteden van een eenmalige reiniging van een nieuwe of bestaande natuursteen vloer, is het ook mogelijk om een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten voor een zorgeloos lange-termijn onderhoud met maximale financiële zekerheid.

Samen met u wordt een onderhoudsplan opgesteld waarbij heldere afspraken worden gemaakt over de onderhoudstaken die wij voor onze rekening nemen. Een nauwkeurige aanpak, waarbij u altijd weet waar u aan toe bent.

U heeft geen omkijken naar het onderhoud en kunt vertrouwen op het behoud van de esthetische uitstraling van het natuursteen onderhoudscontract.

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81