Asfalt- en gietasfalt

Deze naamstelling duidt op de samenstelling van stenen met een bindmateriaal. In het geval van gietasfalt zijn dit (uitgeselecteerde) stenen of split , hard bitumen als bindmiddel, zand en steenmeel.

Maar het is net het vakkundig schuren van de toplaag van dit product dat de samenstellende elementen aan het menselijk zicht blootstelt, en zodoende de praal en pracht onthult.

Door diverse samenstellingen en toevoegingen kunnen de meest uiteenlopende ontwerpen gemaakt worden. Voor zowel binnen als buiten toepassingen. U kunt hierbij denken aan een binnenvloer voor bijvoorbeeld een showroom, huis, kantoorgebouw of horecagelegenheid. Maar ook voor buiten toepassingen is geslepen asfalt de mooie esthetische toevoeging aan het straatbeeld, zoals een plein, vijver of wandelgebied.

ConcreteMasters begeleidt U graag in de samenstelling van de mix, uw specifieke design-eisen en de keuze van een verwerkend installateur. Opvolgend schuren, slijpen en polijsten wij U de vloer naar de gewenste afwerking. ConcreetMasters doet het allemaal - geef ons een telefoontje bij uw volgende geslepen asfalt.

 

Door Masterss gerealiseerd :)

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81