Cement

Een veredelde cementgebaseerde samenstelling als basis van het productassortiment combineert eigenschappen die het mogelijk maken om echt naadloze en hoogwaardige terrazzovloeren te creëren. Deze 1cm dikke terrazzo type is geclassificeerd als een ultrahoogwaardig beton.

Dit blijkt vooral uit:

  • Geen krimp
  • Extreem hoge druksterkte C 60- 100 N/mm2
  • Extreem hoge buigsterkte F 16 - 20 +
  • Zeer hoge slijtvastheid

Een van de grootste voordelen van dit product is dat deze unieke technische eigenschappen kunnen worden bereikt in een 10 mm dikke toepassing.

Architectonisch Beton
Het geeft bijna oneindige ontwerpmogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het is mogelijk om voegloze en scheurvrije vloeren te maken in zeer grote ruimtes en u kunt met het gehele RAL-kleurengamma in het cementmengsel werken en spelen met de grootte en de hoeveelheden van de aggregaten. Logo's en inserts kunnen in de vloer worden aangebracht en al deze opties kunnen worden gecombineerd.

Industriële toepassingen
Door de technische prestaties kan de basiscomponent gebruikt worden in zware industriële toepassingen en met de toevoeging van speciale harde aggregaten is de vloer bestand tegen zwaar vrachtwagenverkeer, rupsvoertuigen, AGV's (automatisch geleide voertuigen), enz.

Door Masterss geslepen 'ultra-tops' met granulaat inmenging

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81