Epoxy

Het epoxy of kunsstof terrazzovloersysteem is een terrazzo of granito ter plaatse gelegd en geschuurd, opgebouwd met marmer of graniet aggregaten en epoxyharsen. De bekomen oppervlakte is naadloos, uiterst sterk en vertoont typische esthetische eigenschappen van natuursteen, waar oeroude italiaanse technieken gecombineerd worden met de moderne eisen.
De mogelijkheid om metalen profielen, decoratieve elementen en logo's te incorporeren, biedt een attractief architecturaal karakter.

Toepassing

De kunststof terrazzo wordt toegepast voor naadloze vloeren, telkens wanneer design, prestige en een zeer hoge mechanische weerstand één geheel moeten vormen. Dankzij zijn uitmuntende slijtweerstand, is het een  het ideaal vloersysteem voor stationshallen, musea, hospitalen, restaurants enz... Een electrisch geleidende versie is tevens ontworpen voor ruimtes met anti-statische eisen (operatiezalen, cleanrooms, stockage ruimtes voor ontvlambare goederen en computerzalen).

Enkele terrazzo werken uitgevoerd in epoxy samenstellingen

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81