Kleurverschillen

Kleurverschillen in een betonoppervlak ontstaan vanwege de aanwezigheid van metalen, stenen, speciale toevoegingen aan de mix, verschillen in droging waardoor een verschil in hydratatie, morsen van vlekkende substanties achteraf. Om deze kleurverschillen tot een minimum te beperken is het van belang niets bovenop het beton te leggen dat deze verschillen nog benadrukt. Doorzichtige acrylaten, epoxies, polyurethanen en sommige siloxanen zullen de kleur van de vloer verdiepen en daardoor deze verschillen nog accentueren.

Hou je meer van natuurlijke kleurschakeringen van een betonvloer of ben je net een aanhanger van een volledig egale kleur van een kunststofoppervlak? Dit is namelijk het uitgangspunt, want je bent hier gekomen omdat blijkbaar de esthetiek belangrijk voor je is.

Een combinatie van polijsten/reinigen kan helpen | ... Slijpen van een oppervlak ...| of inkleuren ...| Indien je net het aspect van een betonvloer wil behouden. Alleen een beetje minder uitgesproken zou leuk zijn :).

Bij een volstrekt egale kleur ben je echter beter af met een gekleurde en bedekkende kunststof vloercoating in epoxy, polyurethaan...

Ook deze grind & seal uitvoeringen door Masterss hebben alles in zich om jou precies je zin te geven.

Afbeeldingen

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81