InTelliFloor

Masterss is met het InTelliFloor-concept een richtinggevende partij, waarbij onze diensten van gepolijst beton, over terrazzo tot decoratieve designs over geheel de Benelux, Noord Frankrijk en een gedeelte van Duitsland in de praktijk gebracht worden.

In veel gevallen installeren wij het InTelliFloor systeem terwijl er in dezelfde omgeving gewoon gewerkt wordt. We hebben onze kunde aangescherpt bij het behandelen en polijsten / verglazen en restoreren van vloeren van alle leeftijden.

InTelliFloor - De meest slimme vloer, en mogelijk heeft hij er reeds altijd al gelegen...

Gepolijst beton is onze business. Het is onze specialiteit en onze passie. En dat zie je er aan! Eén blik en je weet het; InTelliFloor van Masterss is iets speciaals.

Onze opdrachtgevers vinden het altijd weer opnieuw verrassend hoe het gepolijst beton extra stijl en functionaliteit verleent aan het gebouw.

Het InTelliFloor proces verhardt de vloer, reduceert de oppervlakteporositeit en houdt vervuilende stoffen tegen. Het is vrij eenvoudig toe te passen zonder een hele lijst voorwaarden, laat zich makkelijk onderhouden en is zeer economisch. Gepolijst beton zal de lichtopbrengst in de ruimte verhogen en tevens de slipweerstand.

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kijk maar eens rond in onze showroom, deze ligt over heel de Benelux verspreid, betreffende het potentieel voor uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

InTelliFloor - de vloer voor de toekomst

Onze gepolijste betonvloeren sparen door het trillingsarme karakter de gezondheid van uw medewerkers. Voor mensen die voortdurend met heftrucks af en aan rijden maken onze geëgaliseerde betonvloeren een groot verschil, zeker ook ter hoogte van de naden. Naast uw medewerkers varen ook uw heftrucks er wel bij. Zo dalen uw herstellingskosten en gaat uw rollend materieel veel langer mee.

Met onze geschuurde, geïmpregneerde en gepolijste betonvloeren krijgen vuil en stof geen kans. Het vuil kan zich onmogelijk hechten aan het betonoppervlak, bovendien geeft de vloer zelf geen stof meer af. Ook bandensporen zijn voorgoed verleden tijd. Deze voordelen maken ons systeem ook uitermate geschikt voor magazijnen die voeding of hoogwaardige elektronica stockeren.

 

Verschillende fases en versies van InTelliFloor

intellifloor-in-detail.jpg

InTelliFloor - In Detail -

Na het slijpen, impregneren en polijsten van uw betonvloer garanderen wij een ge√ęgaliseerde, trillings- √©n onderhoudsarme betonnen vloer. Het InTelliFloor proces verhardt de vloer, reduceert de oppervlakteporositeit en houdt vervuilende stoffen tegen

coating-verwijderen-door-schuren.jpg

Coatings verwijderen door schuren

Voor betonvloeren die intensief worden gebruikt, bieden epoxy en andere coatings slechts een schijnoplossing. Wij verwijderen met onze mobiele diamantschuurmachines probleemloos oude epoxy of coatings.

slijpen-versleten-betonvloeren.jpg

Slijpen van versleten betonvloer

Slijpen ipv. frezen of kogelstralen en net de bestaande vloer behouden zonder deze te overlagen. Geniet van de talloze voordelen van InTelliFloor.

polijsten-nieuwe-betonvloeren.jpg

Polijsten van nieuwe betonvloeren

Zelfs nieuwe vloeren kunnen best meteen gepolijst worden. De micro-ruwheid van het oppervlak wordt meteen aangepakt en in combinatie met chemische verdichten ontstaat een oppervlak met aanzienlijk voordeel tov. gepolierd beton.

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81