InTelliFloor - Slim !

Van beton is in het verleden altijd gedacht dat het een ondervloer is die bedekt moet worden met één of ander produkt. Feit is echter dat beton verdicht kan worden en verhard naar een quartz-achtig kristal. Eens dit proces zich doorzet, kan min of meer dezelfde kennis aangewend worden van de natuursteenafwerking om het te polijsten. Dit proces is de laatste jaren sterk verfijnd en heeft een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

Het InTelliFLoor proces verhardt de vloer, reduceert de oppervlakteporositeit en houdt vervuilende stoffen tegen. Het is vrij eenvoudig toe te passen zonder een hele lijst voorwaarden, laat zich makkelijk onderhouden en is zeer economisch. Gepolijst beton zal de lichtopbrengst in de ruimte verhogen en tevens de slipweerstand.

Ook uw vloer kan er zo uitzien, met tal van voordelen

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81