InTelliFloor - In Detail -

INTELLIFLOOR

InTelliFloor beantwoordt aan de hedendaagse eisen voor zuiverheid, stijl, prestatie en behoud van het milieu. Geld besparen op onderhoud, bestaande betonproblemen oplossen en de creatie van een nieuwe look zijn samengevat de meest algemene voordelen van gepolijst beton!

Wat is het?

Het is een revolutionair PERMANENT proces voor betonvloer restauratie. Versleten, vuil, moeilijk te onderhouden, stofferig beton wordt mechanisch hersteld door fresen/diamantschuren, chemisch gehard via impregnatietechniek en gepolijst tot een glanzende afwerking. Daar de glans komt vanuit de beton zelf, zal er nooit iets afpellen, vervagen, barsten of vergelen. Er is geen droogtijd of curing, dus de herstelde vloer kan onmiddellijk weer in gebruik genomen worden.Het proces is geurloos, stofvrij en milieuvriendelijk.

Diamant? Inderdaad, de beton wordt opvolgend via metaalgebonden diamant geschuurd, vervolgens geslepen en gepolijst via kunstharsgebonden diamant in elkaar opvolgende droge werkgangen tot het gewenste resultaat wordt bekomen.

Chemie? De vloer ontleedt deels zijn grote kracht aan het impregneermiddel dat kristalgroei in de toplaag van het betonoppervlak veroorzaakt waardoor zowel een densifiëring als een verharding ontstaat. Deze chemische reactie heeft tijd nodig en kan tot 30 dagen lang nawerken om tot volledige sterkte te komen. Het type en de aard van het gebruikte middel vormen een extra schild tegen indringing van water, olie en vetten.

Nu en dan ontstaat er goed idee, een aanpak met mogelijkheden, een oplossing voor vele problemen; een nieuw product dat tijd nodig heeft om opgemerkt te worden! - hard : we combineren één van de oudste en tevens hardste oppervlakken met een moderne technologie naar een oppervlak met ongeëvenaarde eigenschappen. - onverslijtbaar : de vloer gaat langer mee en dit via beduidend minder onderhoud. - prachtig: de natuurlijke aspecten van een gestorte betonvloer worden bewaard en leveren met de fijne afwerking het aanvoelen en uitzicht van natuursteen.

Eindresultaat?

InTelliFloor wordt in de praktijk gezet met het oog op een schone omgeving met een overschot aan gebruiksgemak en levensduur. Iedereen reageert goed op luster, glans, diepte, doorzichtigheid, textuur en zuiverheid. Het uiteindelijk uitzicht van de beton wordt bepaald door de originele samenstelling van de aggregaten, kleurmix en gewenste afwerking langs opdrachtgevers zijde. Sommigen zullen het hip, cool of net klassiek heten. Andere functioneel omdat ze geïnteresseerd zijn in stijl, hardheid en levensverwachting van het materiaal. Hoe U het ook wenst te noemen , gepolijst beton komt tegemoet aan de veeleisende markt -- het hippe en het functionele met kosten en voordelen die andere materialen niet kunnen voorleggen.

Hoe lang gaat het mee?

InTelliFloor gaat veel langer mee dan traditionele afwerking en dit zonder het gebruik van reinigers, wassen, polymeren of andere zelfopofferende coatings. Het is virtueel onderhoudsvrij met de laagste kost per meter van eender welke vloerafwerking.

Garantie

Dit proces is gegarandeerd, en dit voor zolang de vloer in gebruik blijft, nooit te pellen, blazen of barsten en stopt volledig het 'stoffen' van beton.

Reiniging & Onderhoud

· Vlakmop · Stofzuigen, vegen of schrobautomaat · Liefst met zuiver water of onder toevoeging van een neutraal tot mild alcalisch middel.

 

InTelliFloor Eigenschappen

Waar wordt het voornamelijk toegepast?

intellifloor-particulier.jpg

Beton thuis

Betonvloeren worden steeds vaker gebruikt in woningen en zijn een statement op zich. Dit eeuwenoude materiaal evolueert als artistiek medium dat ongeëvenaarde voordelen biedt.

superfloor-intellifloor-commercieel.jpg

Commercieel Industrieel

Met InTelliFloor vindt men het evenwicht tussen vorm en functionaliteit – louter praktisch aan de ene kant, maar een essentieel interieurontwerp aan de andere kant.

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81