Sealen

InTelliSeal (Microfilm)

InTelliSeal Microfilm is een intelligente oppervlaktebehandeling, voor zowel BINNEN als BUITEN, die een microfilm vormt op basis van hybride anorganisch / organisch Nano Lithium™ dat betonvloeren verhardt en afdicht zodat een hard, keramiekachtig, stofwerend en waterdicht oppervlak ontstaat dat bestand is tegen chemische stoffen. Voor commerciële en industriële omgevingen waaraan hoge eisen worden gesteld, is InTelliSeal Microfilm de optimale coating, ontworpen voor zware omgevingen met intensief gebruik. Of uw oppervlak nu wordt blootgesteld aan intensief voetverkeer, grote machines, afslijting of chemische stoffen, onze geavanceerde, veelzijdige behandeling met lage VOC biedt een hoge duurzaamheid en bindingssterkte en de mogelijkheid om weerstand te bieden tegen UV, slijtage, chemische stoffen en zwaar verkeer.

Deze industriële behandeling hardt snel uit, heeft een aantrekkelijke glossy finish en is eenvoudig aan te brengen op locaties die een maximale bescherming nodig hebben zonder veel tijd te verliezen. Deze unieke behandeling bevat erg weinig VOC's (minder dan 50 gram per liter), is milieuvriendelijk (Green Leaf) en geeft erg weinig polymeer/ammoniakgeur af. Perfect geschikt voor de bescherming van lichte tot zware productievestigingen, voor parkeerterreinen, voedingsproducenten en opslagplaatsen. InTelliseal Microfilm maakt beton hard, vlekbestendig, makkelijk te onderhouden en weerkaatsend (bij een gladde afwerking). Het zorgt niet voor een grote vermindering van de wrijvingscoëfficiënt van het oppervlak.

Masterss erkent graag dat smaken en kleuren verschillen. Wij bieden dan ook ook verschillende versies van deze sealer aan:

  • glanzende sealer
  • matte sealer
  • sealer die je na enkele dagen bijna niet meer waarneemt en in het oppervlak is uitgezakt
  • sealer die de kleur van de vloer verdiept, of net weer een andere voorbehandeling krijgt waardoor de kleurverdieping niet optreedt

Toepassingen van de keramisch hardende InTelliSeal (MicroFilm)

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81