Beschermen Betonvloer

Wellicht is de vloer het meest intensief gebruikte onderdeel van uw woning of bedrijfsruimte . Het gebrek aan de juiste bescherming kan dan ook snel zorgen voor krassen en vlekken, verlies aan glans of kleur maar ook barsten en scheuren. Deze problemen kunnen uiteraard vermeden worden met correcte onderhoudstechnieken in combinatie met de juiste sealer/impregnatie .

Wij hebben ons gaandeweg steeds verder gespecialiseerd in zowel het technisch - als het esthetisch beschermen van betonvloeren. Onze aanpak bewijst zich nu reeds meer dan 15 jaar. We kennen de valkuilen van nieuwe producten en systemen maar proberen toch steeds voorzichtig door te ontwikkelen om U van steeds de best mogelijke oplossing te verzekeren.

 

Masterss biedt U volgende behandelingen voor uw kostbare vloer

opleveringsopkuis.jpg

De opleveringsopkuis

In tijdnood, speciale eisen, kleine problemen waardoor de oplevering in gedrang komt? Vragen over een correcte start voor opvolgend onderhoud?

intelliseal-mx-curing-optimaliseren-1.jpg

Optimale curing

Met InTelliSeal (Mx) geniet u van uitzonderlijke curing-resultaten voor nieuw beton, waarbij het oppervlak wordt versterkt en verdicht en tevens het sub-oppervlak wordt afgesloten voor vloeistoffen.

intelliseal-li-voor-beton-1.jpg

Lithiumsilicaat verharding

Een gepatenteerde behandeling die in het materiaal doordringt, afdicht door chemisch te reageren en een heldere, duurzame en harde anorganische toplaag vormt die ademend en slijtvast is.

impregneren-betonvloer-1.jpg

Impregneren

De lijst aan impregnaties is werkelijk eindeloos! Iedereen heeft de nieuwste, de meest aangepaste of wederom een verbeterde versie. Ze bestaan in acrylaten, waxen, (co)-polymeren, harsen, silanen, siloxanen, siliconen, silicaten ...

intelliseal-microfilm.jpg

Sealen

Een hybride anorganisch / organisch Nano Lithium™ dat betonvloeren verhardt en afdicht zodat een hard, keramiekachtig, stofwerend en waterdicht oppervlak ontstaat dat bestand is tegen chemische stoffen.

grind-and-seal-1.jpg

Schuren en coating

In bepaalde omgevingen is er meer resistentie nodig tav. sterkere zuren en/of basen. Een coating op basis van epoxy, polyurethaan of polyurea is dan ook aangewezen.

onderhoud-industrievloeren.jpg

Onderhoud van uw betonvloer

Dagelijks worden er nieuwe en betere methodieken uitgevonden en in de praktijk gebracht. Wij geven U enkele zeer belangrijke richtlijnen gebaseerd op onze ervaring.

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81