Manueel uitvlakken

Uitvlakken en nivelleren

Betonnen vloeren kunnen om heel wat redenen ongelijk worden of verschuiven en kromtrekken. Er kunnen bulten of dalen ontstaan die voor problemen kunnen zorgen bij vloeraannemers zoals tegelzetters of bij machines die in een bedrijfsomgeving worden ingezet.

In sommige gevallen kan het aanbrengen van een betonnen toplaag een oplossing bieden voor een ongelijke vloer, maar soms is het nodig om de vloer te verlagen om hem weer vlak te krijgen. Vertel ons met welk probleem u te kampen hebt en wij kunnen wellicht de oplossing bieden die u zoekt.

Als een vloer moet worden afgevlakt of genivelleerd, worden verschillende technieken gecombineerd om het beste eindresultaat te verkrijgen op de meest voordelige manier.

Deze technieken kunnen worden gecombineerd:

- Frezen
- Lamelfrezen
- Schaven
- Schuren

Onze betonschaafmachine heeft een volledige diamanten drum waarmee we uw beton in kleine stappen kunnen afschaven tot de gewenste hoogte en afvlakking. We kunnen ook onze speciale nivelleermachines inzetten om de ongewenste vloerdikte tot op enkele 10e van een millimeter nauwkeurig weg te frezen of te slijpen.

Lasersturing of begeleiding is eveneens mogelijk op al deze apparatuur.

Veel voorkomende situaties met een vlakheidsprobleem

01b29f906e4cbd48bdc8268d52d2a3f6328a8a5aae.jpg

Fietspaden en rij-banen

Gevaarlijke situaties voor fietsers door hoogteverschillen tussen delen van de fietspaden. Liefst gelijk aanpakken!

010ea85e7d59d91f78a14e3f53d78515777f51aa09.jpg

Hellingbaan profiel frezen

Een hellingbaan, in-of afrit van een parkeergarage die de stroom aan voertuigen niet kan verwerken omwille van problemen met helling, knik of afwerking?

01887c4f8bb98a9ba1763d8596b087d004b93d52fe-1.jpg

Nivelleren door alternerend verlagen en ophogen

Uitvlakken door combinatie van hoge punten te verlagen en lage punten op te hogen. Prijsbewust en innovatief

agv.jpg

AGV transport

Masterss partnert graag met opdrachtgevers in de logistiek; wij hebben immers de kennis en ervaring, de apparatuur en het begrip van snelle en niet-pandstorende ingrepen.

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81