Getuigenissen van gewaardeerde opdrachtgevers

Getuigenissen - Testimonials - Témoignages
Posted On: Thursday, April 25, 2013

"Dankzij jullie is onze betonnen vloer helemaal in orde gekomen. We hadden nooit gedacht dat dit nog opgelost kon worden. Maar de 2 vriendelijke Werkmannen hebben echt hun uiterste best gedaan. Merci concrete masters, jullie zijn top"

Philippe Fierens

Posted On: Friday, February 22, 2013

"wij hadden het probleem dat de toplaag van onze nieuw gegoten betonvloer los kwam ( delamentatie ). Concrete masters hebben dit afgefreesd en opnieuw gepolieerd ( terasso-effect ). we zijn heel tevreden over het resultaat en over het geleverd werk door concrete masters. Een firma met een woord."

Pascal Quintyn
Quintyn Bvba

www.traktor.be
Posted On: Tuesday, March 20, 2012

"Beste heer Peumans, van harte bedankt om de kerkdallen in onze gang en de terracotta-tegels in de living en eetplaats terug in oude glorie te herstellen. Het resultaat is ronduit fantastisch. We hadden bijna overwogen om de vloer te laten uitbreken, maar gelukkig was dat niet nodig. 'Stone Masters' heeft zijn naam waargemaakt !"

Jan en Veerle Brackenier - Vergaelen

Posted On: Wednesday, December 14, 2011

"

Geachte heer Peumans,
 
Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop bovengenoemde werken zijn uitgevoerd. Het personeel  heeft de verschillende vloeren heel goed en deskundig opgeknapt en ook prima adviezen gegeven voor verder onderhoud.
 
Uw adres hebben wij uit de "Gouden Gids" en wij zullen u zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ben en Elly van der Linden - Halle-Zoersel 
"

Ben Van der Linden

Posted On: Wednesday, November 17, 2010

"

Geachte

 

Alvast bedankt voor de service van je personeel.

Dit waren twee mensen met verantwoordelijkheidsgevoel voor hun job, proficiat.

Het resultaat mag gezien zijn.

 

Verdegem R.

Gentbrugge

"

R.  Verdeghem

Posted On: Sunday, August 16, 2009

"Eindelijk een oplossing gevonden voor de betonvloer in onze nieuwbouw woning! We hadden alles al geprobeerd: machine gehuurd, reiniger gekocht, lijnolie, glansproduct. En zelf heb ik er vele uren noeste arbeid aan verspeeld. En dan nog te zwijgen van het resultaat. In eerste instantie leek mij de uitleg van Ben iets te goed klinken, ik zag namelijk de bui zelf al hangen. Maar niets is minder waar. Het resultaat overtreft alle verwachtingen. Nu nog wachten of het ook zo blijft..."

Helen Thijs

Posted On: Friday, November 07, 2008

"

Commentaar geplukt vanaf website http://www.bondbeterleefmilieu.be/agora/view.php?bn=bbl_lag&key=1056553228

-------------- Op vragen over het uitzicht en onderhoud van polybeton kwam volgende commentaar ----------------

Ik heb een goed jaar geleden in onze nieuwbouwwoning een gepolierde betonvloer laten leggen door de firma Eerdekens Industrievloeren uit Opglabbeek. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar hebben wel prima werk afgeleverd!
Vlak na het plaatsen hebben we de vloer door een andere firma laten reinigen, waardoor de vloer nu niet alleen een blinkend uitzicht heeft gekregen, maar ook veel beter bestand is tegen het intrekken van vuil (door ongelukjes zoals een omgevallen glas wijn). Onderhoud gewoon met een neutrale zeep of zelfs zuiver water.
Voor info mag je mij steeds contacteren.

O ja, onder de vloer ligt vloerverwarming en tegen het scheuren zijn er grote vierkanten van zo'n 16m2 ingeslepen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor zij die nog vragen hebben over mijn gepolierde betonvloer (aanleg + onderhoud):


Het procede dat bij ons werd toegepast is de volgende:


Polijsten van de vloer met diamant schijfjes en aangepaste chemie om het licht ruwe oppervlak “glad” te maken.
Grondig reinigen om de vervuiling van het polijsten weg te halen en de poriën te openen.
Impregneren met Pentraguard om het beton te verharden, stuifvrij te maken en indringen van vuil te voorkomen. Deze behandeling maakt de vloer tevens oléo- en hydrofoob. Na deze zal de vloer dan ook glanzen.


De firma die dit bij ons gedaan heeft, is Concrete Masters uit Genk http://www.masterss.be/index.html

Groeten

Jan Demaret, Hasselt

"

Jan Demaret
Click to Zoom
Posted On: Thursday, November 09, 2006

"

"In onze nieuwe fabriek in Puurs beschikken we over een totale productie- en magazijnoppervlakte van 14.000 vierkante meter.

Omdat de farmaceutische industrie geen enkele vorm van stof, dus ook geen betonstof, verdraagt, moesten we de betonvloer op  de een of andere manier bedekken," zegt Andre Chys, de voormalige projectmanager bij Pfizer. "Het probleem was dat de toegepaste seal-laag er weliswaar perfect uitzag, maar al na enkele weken begon af te schilferen. We hebben verschillende methodes uitgeprobeerd om het probleem op te lossen, maar niets hielp. Tot ConcreteMasters met de oplossing op de proppen kwam," gaat hij verder. "Hun experts schraapten de seal-laag af met speciale steekmessen onder hun machines. Vervolgens werd het beton geimpregneerd met InTelliSeal (Mx) / Moxilon om de oppervlakte te verharden en te verdichten. "Heel toevallig, want ik ben al een tijdje op pensioen, belde ik deze week nog met de dienst onderhoud bij Pfizer. Na anderhalf jaar dienst blijkt de vloer het goed tot zeer goed te houden," aldus Andre Chys.

"

Andre Chys
Pfizer te Puurs
Posted On: Monday, April 28, 2008

"Ik kan enkel spreken vanuit mijn ervaring. De initiele aannemer had het beton in mijn appartement volledig om zeep geholpen. Deze firma (MASTERS)heeft zich zeer ingezet en het oorspronkelijke penibele resultaat weten om te buigen in een voor mij zeer accepteerbare vloer om in te leven. "

J Emmerechts
Click to Zoom
Posted On: Wednesday, October 24, 2007

"

StoneMasters heeft in onze opdracht een travertin vloer gerenoveerd bij het farmaceutisch bedrijf Janssen Farmaceutica, bij het hotel Holiday Inn in Hasselt en bij een particuliere klant, een notaris die in een beschermd monument woonde.

 

Ik ben biezonder opgetogen over het werk dat de Genkse vloerspecialisten hebben geleverd. Vooral in de woning van de notaris, die een serieuze scheur in zijn vloer had, hebben ze mij aangenaam verrast. Terwijl wij er van uitgingen dat alleen vervanging soelaas kon brengen, kwamen zijn met een renovatieve oplossing op de proppen. Toen stond ik wel te kijken wat ze allemaal kunnen. Ik leerde hen kennen via een collega.

 

Ik ben dan ook zeer tevreden over de manier waarop ze onze opdrachten hebben aangepakt en ben zeker in de toekomst opnieuw een beroep op deze onderneming te doen.

"

Stefaan Van Heeswijck
DBV Architecten
Posted On: Tuesday, October 24, 2006

"Ik heb mijn vloer vandaag, na zoals gevraagd, 7 dagen zonder water, gereinigd en aansluitend met een boenmachine bewerkt. En warempel. Dit is waar we naar zochten! "

Celine Vriends
Click to Zoom
Posted On: Saturday, October 21, 2006

"Het reinigen van de cottages is perfect verlopen. Bovendien is het uitzicht van diegene die jullie 4 jaar geleden behandeld hebben, nog steeds super. Bedankt!"

Leen Debakker
CP PZEL
Posted On: Tuesday, October 24, 2006

"Ziet er allemaal veelbelovend uit. Ik kijk dan ook uit naar de publicatie van jullie informatie en natuurlijk ook naar de fotos van gerealiseerde opdrachten. Met vriendelijke groet."

Jos Loyens
Loyens & Partners
Posted On: Tuesday, July 01, 2008

"Wil je je werkkrachten nog eens bedanken voor het geleverd werk, ik heb hen ervaren als betrokken, hun inzet voor het afleveren van goed werk is van doorslaggevend belang tegenwoordig"

Pieter Meuwissen
lava architecten

www.lav-a.euGeef jouw reactie / Submit a Testimonial | Top