InTelliFloor Terrazzo / Granito in oude hoeve

Terrazzo

Voor de renovatie van een 18 de eeuwse hoeve wilde de architect en bouwheer een originele vloerafwerking. Hier werd er gekozen voor een Terrazzo/Granito afwerking. Deze vloer moest onderhoudvriendelijk zijn maar tevens het “oude” vloer aspect weer geven.

Oplossing:

Na het bepalen van de locaties werd de vloer een paar mm hoger dan de “0” punten aangebracht om,  na het schuren, toch het juiste vloerniveau te bereiken. Gaatjes van weggeslagen granulaten en luchtbellen werden gedicht met een bouche ports en aansluitend geïmpregneerd met InTelliSeal (Mx) om de vloer te verharden en klaar te zetten voor het verder afpolijsten. Na diverse schuur en polijststappen werd de glansgraad op niveau 3 gebracht hetgeen een zeer mooie en licht weerkaatsend resultaat geeft.  Tot slot werd deze vloer afgewerkt met InTelliseal Microfilm om indringen van vuil en vloeistoffen te voorkomen.

 

Afbeeldingen

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81