Onderhoud van uw betonvloer

Het schoonmaken en het onderhoud van beton en cementgebonden vloeren in het algemeen is makkelijk maar er zijn wel enige regeltjes. 
  1. Gebruik steeds dezelfde producten.

Als u uw betonvloer in de was heeft staan , behandel deze dan ook steeds met was. Zeep lost op en haalt bijvoorbeeld uw waslaag eraf. Dat is ook voor de vloeren behandeld met edelzeep of olie. De gesealde vloeren zijn anders in aanpak.

  1.  Verschoon regelmatig het dweil water bij het schoonmaken van beton.

We zien vaak vervuiling en smoezeligheid ontstaan door het niet vervangen van het dweil water. Als uw water vies is dan bent u uw vloeren enkel aan het vervuilen. U smeert als het ware het andere vuil op nieuwe plaatsen. Regelmatig uw vloer goed schrobben en het water eraf dweilen is een goed alternatief.

  1.  Vloerverwarming uit tijdens het  onderhoud van uw beton.

Voor het mooiste resultaat doet u de vloerverwarming uit als u onderhoud aan uw beton pleegt. De meeste producten reageren te snel als de vloerverwarming aan staat. 

  1.  Gesealde vloeren of gecoate vloeren.

Bij een vloer die in de sealer staat is het onderhoud van beton iets anders. Hier gaat het eigenlijk over het onderhoud van uw beschermlaag. Dit kan het best met een weinig zeep of detergent in het water. Let op dat hier geen filmpje opgebouwd wordt met residu van je schoonmaakmiddel. Weer dus aub ook middelen op basis van lijnzaadolie. En een vloer met een sealer kunt u altijd opnieuw laten sealen. 

  1.  Industrieel laten reinigen

Als u uw vloer eens goed industrieel wilt laten reinigen dan kunt u altijd contact opnemen en de details bespreken. Onderhoud van beton is ons dagelijks werk , goede materialen en machines zorgen dat uw vloer weer snel ontdaan is van vuiligheid. We kunnen niet garanderen dat alles verdwijnt , maar u zult versteld staan van het resultaat.

Downloads

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81