Beton-reparatie

Onze constante zorg voor beton, het veelvuldig in contact komen met slechte eerder uitgevoerde reparaties, heeft ons ertoe geleid deze service aan te gaan bieden als een op zichzelf staande dienstverlening.

Beton barst namelijk. Voegen zetten uit. Het hoort bij het leven.  De grote schuldige is het krimpen (alle betonsoorten krimpen, laat u niets anders wijsmaken).  Deze problemen gaan niet vanzelf weg.  Door ze te negeren, lopen de kosten alleen maar hoger op!

Masterss biedt een permanente oplossing aan voor vloerproblemen door een vloeroppervlak te creëren dat nooit vervangen zal moeten worden of opnieuw moet worden aangebracht, gecoat of gewaxt.

Vier stappen voor een permanente, duurzame reparatie van uw vloer:

  1. De oorzaak bepalen van het probleem. Voordat een vloer kan worden gerepareerd, moet de onderliggende reden worden bepaald om de beste langetermijnstrategie te ontwikkelen.
  2. Het juiste materiaal kiezen om de vloer te repareren. Het is belangrijk om materiaal te kiezen dat het best geschikt is voor de activiteiten in het gebouw. Belangrijke elementen daarbij zijn de gebruiksintensiteit, de lading en de types van de voertuigen, de temperatuur van het gebouw, de tijd die er is om de reparaties uit te voeren, enz.
  3. De probleemzone voorbereiden. Het geheim van een duurzame reparatie is ervoor zorgen dat de randen van de probleemzone gedefinieerd zijn en dat de zone correct wordt gereinigd voordat ze met reparatiemateriaal wordt gevuld.
  4. Controleren of de afgewerkte reparatie op gelijke hoogte ligt met de vloer.Het doel bij elke vloerreparatie is het herstellen van een vlakke, ononderbroken doorgang over de vloer. Om een gelijkmatig vloerprofiel te verkrijgen moet het reparatiemateriaal een beetje hoger dan de vloer worden aangebracht en vervolgens worden afgeschaafd of -geslepen tot de vloer weer effen is.

 

Welk zijn de belangrijkste aspecten van reparatie van betonvloeren?

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81