Renoveren Betonvloer

ConcreteMasters - Meesters in beton, kan saai grijs beton veranderen in een stukje kunst. Wij bieden U een brede range in beton bevloeringen gaande van een modern glanzend gepolijst oppervlak tot een scala aan kleuren en afwerkingen. Wij polijsten bv. zelfs eerder monoliet of monolitisch gepolierd beton mechanisch tot een glasachtig uitzicht zonder het gebruik van laagvormende coatings. Dit is helemaal wat anders dan het loutere polieren van beton!

Wij zijn ook nog steeds trots op onze handenarbeid aan betonranden, kleinere opdrachten en detailwerk in woningen.  Naast het polijsten van beton bieden we ook decoratieve diensten aan, zoals het polijsten van terrazzo en natuurstenen, het opvullen en repareren van voegen, egalisatie, voorbereiden van de vloer, repareren van barsten en sanering bij sloopwerken. Wij leveren zelfs kant-en-klare oplossingen voor het polijsten van beton voor uw nieuwbouwprojecten, met minder risico's voor u en met een kwaliteits- en tevredenheidsgarantie.

Mits het juiste onderhoud garanderen wij een eindeloze levensduur. U verdient uw investering zeer snel terug.

reparatie-beton.jpg

Beton-reparatie

Beton krimpt, beton barst, beton slijt … beton wordt geleefd... maar beton kan ook definitief hersteld worden.

0162cbb8552112120fae0560f2257f436b97a03510.jpg

InTelliFloor

InTelliFloor beantwoordt aan de hedendaagse eisen voor zuiverheid, stijl, prestatie en behoud van het milieu. Geld besparen op onderhoud, bestaande betonproblemen oplossen en de creatie van een nieuwe look zijn samengevat de meest algemene voordelen.

woonbeton-vloer-binnen-1.jpg

Beton in- en rond het huis

Gepolierde - en gepolijste betonvloeren zijn een chique en duurzaam alternatief voor natuursteen, in verschillende kleuren en texturen. Soms wordt de afwerking iets te industrieel ervaren voor het bedoelde residentieel gebruik.

beton-in-logistiek.jpg

Betonvloer in de logistieke omgeving

Vloeren in opslagplaatsten en productie omgevingen worden continu onderworpen aan de zwaarste belastingen, zich herhalende bewegingen en moeilijk vrij te maken zones.

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81