Betonvloer in de logistieke omgeving

Logistiek en de uitdagingen van 24/24, 7/7 ...

Bent U actief in de logistiek, op- en/of overslag, algemene omgeving van fabrieksvloeren en kent U de nood om de indeling van deze betonvloeren maar weer eens te wijzigen? Misschien bent U wel toe aan een complete 'make-over', waarbij er terug van 0 gestart wordt, zonder gehinderd te worden door bestaande belijning, gecoate en gekleurde zones, versleten delen en andere obstakels.

Bel dan Masterss, wij helpen U graag die frisse start te maken.

Verwijdering van belijning, coatings en andere overlagingen

Minimale oppervlakte schade via onze gecontroleerde verwijderingstechnieken. De best mogelijke voorbereiding voor nieuwe kleuren en belijning.

Herstelling van barsten, gaten en uitvlakken van hoogteverschillen tot gehele vloerdelen

Snel hardende reparatie materialen en bewezen vloerreparatie-technieken geven U de mogelijkheid om in geen tijd terug controle te hebben over dat kritieke vloerveld.

Permanente oplossing voor bewegende voegen en dilataties

Wij verzekeren U van probleemloze- en trillingsvrije beweging over voegen, geen schade meer aan goederen en gedaan met de ongewenste verlaging van de snelheid in probleemgebieden vanwege de aanwezige vloerproblemen.

COrrecties van onvlakheid in de betonvloer, OPWAARDERING VOOR agv TRANSPORT

Ultraprecieze corrigerende ingrepen aan het oppervlak om een vlotte werking van uw (automatische) intern transport of Reach-Truck transport te verzekeren.

 
Verfijning, verharding en verdichting en opvolgend polijsten van uw betonvloer

Ook profiteren van het eenvoudige onderhoud van een diamant gepolijste betonvloer?

Geef ons 10m² oppervlak en we laten U het verschil evalueren!

Dit alles wordt gegarandeerd door professionele specialistische medewerkers, moderne en gespecialiseerde apparatuur, in de praktijk bewezen materialen waardoor we U voorzien van de beste kwaliteit, een minimum aan overlast en rendementsverlies.

Enkele voorbeelden van betonbehandeling in de logistieke omgeving

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81