Commercieel Industrieel

Commerciële / industriële ruimtes zijn een uitdagende omgeving om het evenwicht te vinden tussen vorm en functionaliteit. Enerzijds moet het materiaal sterk, resistent en praktisch zijn, maar anderzijds zoeken kleinhandelaars of kantoren vaak naar een manier om hun klanten een unieke ervaring te bezorgen door middel van esthetiek. Dat kan gaan van showroomvloeren bij voertuighandelaars, warenhuizen, kunstgalerijen, wijnproducenten, fabrieken en outlets van grote merken tot boetieks, salons en kantoorruimtes.

Met geen enkel ander oppervlak wordt dit evenwicht – louter praktisch aan de ene kant, maar een essentieel interieurontwerp aan de andere kant – beter bereikt dan met diamant gepolijst beton.

Traditionele vloerbedekkingen en coatings zoals vinyl, epoxyhars, dunne filmcoatings, tegels, tapijten enz. werden in het verleden als vloerbedekking bij uitstek bestempeld. Met hun beperkte levensduur, hoge onderhoudseisen en grote hinder bij het vervangen of repareren ervan, bieden deze alternatieven niet de voordelen op het vlak van kosten/onderhoud/duurzaamheid die verwacht worden in een industriële/commerciële omgeving. Diamant gepolijst beton levert een vloeralternatief dat geen coating of bedekking is en niet slijt of loskomt na verloop van tijd. Het is een methode om betonvloeren mechanisch te slijpen, behandelen en polijsten zodat er aanzienlijk minder epoxyhars en andere dunne filmcoatings of traditionele vloerbedekkingen nodig zijn. Het resultaat is een oppervlak dat bestand is tegen het zwaarste verkeer.

De voordelen zijn:

  • Weinig onderhoud – aanzienlijke daling van de onderhoudskosten
  • Geen coating nodig
  • Erg duurzaam, ongeacht of er voetgangers over lopen of grote industriële machines op rijden
  • Een schonere en gezondere werkomgeving
  • Verhoogt de weerkaatsing van de bestaande lichtinval
  • Milieuvriendelijk – geen vluchtige organische stoffen (VOS)
  • Esthetisch verantwoord

Voorbeelden van InTelliFloor

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81