Micro-slijpen

Micro-schuren, -slijpen of -polijsten

Als natuursteen nog in redelijke staat is, kan het worden behandeld met micro-schuren.

Hierbij wordt natuursteen licht opgeschuurd met speciaal samengestelde diamantpads. Door natuursteen herhaaldelijk te behandelen met micro-schuren, en in verschillende stadia, kunnen dezelfde glansgradaties worden bereikt als in de renovatie.

Natuursteen kan met deze techniek echter niet genivelleerd worden. Diep doorgedrongen beschadigingen zullen daarom nog zichtbaar blijven.

Het is een minder ingrijpende methode maar met snel resultaat. Het ontbreekt de apparatuur echter aan de gouden combinatie van gewicht, druk en kracht om een oppervlak ook verdicht te krijgen. De resultaten zijn daardoor ook minder blijvend onder grotere belasting.

Met deze tecniek zijn ook volgende materialen van een correcte aanpak verzekerd:

Een keramische tegel mooi hebben en mooi houden

Een keramische tegel, en dan vooral de onverglaasde tegel, heeft ook zijn aandacht nodig. Niet alleen met een bouwreiniging (voegsluier verwijderen) maar ook het onderhoud en periodiek reinigen.

​Vlekken op de vloer die, ondanks als uw inspanningen, er niet vanaf willen? Voetstappen blijven zichtbaar en zelfs een waterdruppel veroorzaakt een vlek! Dweilen helpt niet meer. Zodra de vloer weer droog is, zijn de vlekken er weer. Vooral in het strijklicht lijkt de vloer altijd 'vies'. Als u dit herkent, is het tijd voor een reiniging. Een machinale reiniging die de vloer weer terugbrengt naar zijn originele uiterlijk.  

Cementtegels

Prachtige uitstraling met vaak een zeer bijzondere patroon en herkenbaar design. Een cementtegel is poreus. Dat maakt het noodzakelijk om deze tegel te laten impregneren. Zo zorgt u ervoor dat vuil, vocht en vet niet in de porie van de steen kan dringen. Te laat met impregneren en ingetrokken vervuiling? Hardnekkige voegsluier? Raakt u dan niet in paniek. Dit is in de meeste gevallen prima te verhelpen.

Een belgische blauwe hardsteen micropolijsten en politoeren

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81