De opleveringsopkuis

EEN NIEUWE VLOER, dat vraagt extra voorzichtigheid!

Masterss biedt soelaas bij het opleveren van uw pand:

Het is beslist een goed idee om uw kostbare vloer reeds van bij het begin van de juiste aanpak te voorzien. Masterss combineert hierin zowel de mensen, ervaring en kennis om uw project enkel succesvol aan te vatten.

En een gebruikte vloer? Hoe zit dat?

Het maakt niet uit of uw vloer intensief gebruikt wordt of niet, een vloer krijgt in de loop der jaren ontzettend veel te verduren. Er staan veel zware meubels, waar zo nu en dan ook wel is mee geschoven wordt. Er wordt gegeten, gedronken en geknoeid, kinderen spelen, vrouwen lopen op hakken, er valt wel eens een glas. Er is nog zo veel meer op te noemen wat uw vloer kan beschadigen. Er wordt geleefd en dat brengt de nodige krassen, vlekken en andere beschadigingen met zich mee. Daarnaast zal de glans van de vloer simpelweg afnemen. Is dat niet zonde? Natuurlijk wel, maar wij bieden de perfecte oplossing!

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81