Beton in- en rond het huis

Met de populariteit van de industriële vormgevingstrend stevig ingeburgerd, is het geen wonder dat materialen die oorspronkelijk op de fabrieksvloer werden gegoten - letterlijk - reeds geruimte tijd in de woning worden geadopteerd.

Net dit industriële aspect van het plaatsen en het polieren van de vloer, kan echter soms rekenen op een belangrijke vorm van onbegrip bij de nieuwe eigenaars.

Masterss adviseert daarom vrijblijvend tussen de plaatser en de eigenaar welke kosten een verantwoorde wijziging te weeg kunnen brengen in de betere appreciatie van een industriële vloertoepassing in de sfeer van de private woning.

  • Checkt U even uw specifieke zorg in de lijst met oplossingen die we reeds gebracht hebben.
  • Staat U aan het begin van het traject, informeer U zeker over onze aanpak in verband met een optimale curing.
  • Bent U al wat verder en heeft U vragen in verband met vlekken van curing?
  • Heeft U last van verstoffende terrasvloeren of komen de kinderen steeds binnen met vuile sokken?
  • Bescherm uw investering en verzeker U van het nodige onderhoudsgemak via InTelliSeal

Afhankelijk van de toestand en uw wens kan het mogelijk zijn om bestaand beton zelfs met diamant licht te polijsten. Dit is reeds gebruikelijk bij kelderverbouwingen of bij het transformeren van magazijnen en industriële constructies.

 

Enkele voorbeelden

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81