Beton thuis

Betonvloeren worden steeds vaker gebruikt in woningen en zijn een statement op zich. Dit eeuwenoude materiaal evolueert als artistiek medium dat ongeëvenaarde voordelen biedt op het vlak van ontwerpflexibiliteit, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, hygiëne en kostenbesparing bij het leggen van vloeren.

De gepolijste betonoplossingen van Masterss zijn veelzijdig genoeg om eender welke visie over uw ideale thuis te realiseren. Hoewel het ideaal geschikt is voor moderne, eigentijdse woningen en appartementen, sluipt gepolijst beton ook binnen in andere interieurs. Woningen bieden een unieke en ideale gelegenheid om een op het eerste zicht grijze of neutrale vloerbedekking om te vormen tot een robuuste designvloer die een bijzondere aanvulling vormt op de afzonderlijke leefruimtes.

Wij beseffen zeer goed dat een thuis creëren of een bestaande woning renoveren erg spannend is. Dus of het nu een nieuwe of een bestaande betonplaat is, de gecertificeerde diamantslijptechnieken van Masterss kunnen een ruw oppervlak omtoveren tot een marmerachtige afwerking met de volgende voordelen.

  • Prachtig, natuurlijk en naadloos uitzicht
  • Gaat lang mee en is duurzaam
  • Zeer slijtvast
  • Vereist weinig onderhoud
  • Geen verbleking of verkleuring na verloop van tijd (geen coating)
  • Verbeterde lichtinval binnen dankzij de reflecterende eigenschappen van de vloer
  • Stralingswarmte dankzij de thermische massa van het beton

Weet dat Masterss ook oplossingen biedt voor uw betonvloer op het vlak van :

Voorbeelden behandeling betonvloeren thuis

Advies nodig voor uw vloerprobleem?

Meer informatie over specificaties en technische gegevens, of contact nemen voor een vrijblijvende offerte? Bij Masterss staan we u graag te woord voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke, duurzame en rendabele oplossing! Aarzel niet en bel (+32)(0) 89 24 80 81